FIRMAPROFIL

POLAR TOOLS A/S er en dansk producent og leverandør af professionelt kvalitets værktøj.

Vi har én klar målsætning; at udvikle, producere og levere professionelt kvalitets værktøj, som ligeledes er kendetegnet ved pålidelighed og design.

POLAR følger markedets strenge krav til kvalitet og anvendelighed, og er samtidig i stand til at bevare et konkurrencedygtigt prisniveau.

POLAR er meget fokuseret på at kunne tilbyde et sortiment, der er afstemt efter nutidens markedskrav samt forventninger til en seriøs værktøjsleverandør – derfor er alle POLAR værktøjer nøje udvalgt, testet og efterprøvet af professionelle brugere, før de er produceret.

KVALITET OG SERVICE

POLAR værktøj er i overensstemmelse med de europæiske direktiver, og er omfattet af en livstidsgaranti, hvilket betyder, at POLAR garanterer for materiale- og fremstillingsfejl i hele værktøjets normale levetid.

Hvis der mod forventning skulle vise en fejl i værktøjet, erstatter POLAR produktet.
Garantien på POLAR værktøj dækker ikke sliddele såsom ekstra klinger, bits osv.

Tekniske produkter og maskiner er dækket af et års garanti. Defekte dele bliver repareret eller udskiftet gratis indenfor gyldighedsperioden med undtagelse af sliddele som ikke er dækket. I tilfælde af, at et produkt under garanti ikke længere er tilgængeligt og intet tilsvarende produkt er opnåeligt, forpligter POLAR sig til at give et teknisk tilsvarende produkt eller at udstede en kreditnota.